Pénzvisszatérítési eljárás

Visszamondási feltételek a vásárlási szerződés (rendelés) esetén.

Rendelés lemondása vagy módosítása e-mailen keresztül lehetséges a admin@futcard.hu címen.

A rendelés lemondása lehetséges, ha a rendelés még nem került kiküldésre, sérült, vagy jogszabály által előírt 14 napos visszatérési időszakot vesz igénybe a termék visszaküldésére indoklás nélkül.

Rendelés lemondása vagy módosítása esetén mindig adja meg a rendelés számát. Amennyiben az ügyfél a fizetés visszatérítését kéri, a fizetett összeg a megadott banki számlára kerül visszatérítésre 7 munkanapon belül, hacsak más nem egyeztetnek meg.

Amennyiben a terméket a jogszabályban előírt 14 napos határidőn belül visszaküldi, kérjük, szállítsa vissza a terméket a Kapcsolatok szakaszban megadott címünkre.

Pénzvisszatérítés

Miután megkapjuk és ellenőrizzük a visszaküldött terméket, e-mailt küldünk Önnek, hogy értesítsük a visszaküldött tételünk megérkezéséről. Emellett értesítjük Önt arról, hogy jóváhagyjuk vagy elutasítjuk a kérelmét.

Ha a reklamáció jóváhagyásra kerül, a fizetett összeg 7 munkanapon belül visszatérítésre kerül a megadott banki számlára, hacsak más nem egyeztetnek meg.

Tételcsere

A terméket csak akkor lehet kicserélni, ha sérült vagy hibásan érkezik meg.

Szüksége van tanácsra?

Ha pénzvisszatérítéssel vagy termékvisszaküldéssel kapcsolatos kérdései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi címen: admin@futcard.hu

Shopping Cart